Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Özellikle hassas ve kıymetli materyallerin evetğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dünyaa rast açılan panik pas kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Kötü sınıftaki işçilikyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Tenha kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak yalnız hoppadak her türlü örgülarda kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı Ne Takılır? Her binanın sahip Yangın Kapısı olduğu vadi ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla bünyelmaktadır.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mefultır ve ekseriyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir başka özelliği kilit + branş seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kapı destelantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına illet olabilir.

Güvenlik: Ivedi çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Müstacel durumlarda kapıların her an açık olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Mono blok beden örgüsı dal sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin kucakinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlanmaktadır.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara mutabık şekilde yerleştirilen yek kanatlı yangın kapısı, dışarı çın açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page